понедељак, 13. фебруар 2017.

Školsko takmičenje u recitovanju 2017.

     Takmičenje u recitovanju održano je 30. januara 2017. godine sa početkom u 18h. Komisiju su činile nastavnice srpskog jezika, kao i učiteljice naše škole. Ovo takmičenje je predstavljalo 3. krug, jer su se prethodno učenici naše škole takmičili u okviru odeljenja i razreda. Konkurencija je bila veoma jaka, pa je bilo vrlo teško izabrati pobednike svakog razreda. Pobednici su:

     Najmlađa članica komisije Tara Vlaisavljević, nastavnica srpskog jezika, prvi put je učestvovala u radu komisije. Ona je podelila svoje mišljenje sa novinarskom redakcijom naše škole. Nastavnica je izjavila da joj je bilo izuzetno teško da izglasa pobednike, jer je bilo mnogo učenika koji su pokazali izuzetnu nadarenost za recitovanje. Njoj su se najviše svidele interpretacije učenika Vuka Ranisavljevića i učenice Jelene Fanke, jer smatra da su na veoma emotivan način dočarali stihove koje su recitovali.










     Komisija je čestitala pobednicima, a ostalima zahvalila na učešću i poručila im da više čitaju, više vežbaju, bogate svoj rečnik i potrude se da izaberu odgovarajuću pesmu za iduću godinu.

Нема коментара:

Постави коментар